VEILIGHEIDSFILM

Video is hèt middel om onveilige situaties te leren herkennen en het hoofd te bieden. Een veiligheidsfilm combineert contextbeelden met detailoponamen. Gesproken woord met verhelderende on-screen tekst. Een video kan kosteloos meermaals geconsumeerd worden, in tegenstelling tot een training.
Rolf Muggen Videoproducties heeft ervaring met de productie van honderden veiligheidsfilms, waaronder voor e-learning systemen. Met inmiddels flink wat kennis zijn we in staat ook inhoudelijk mee te denken en te adviseren.
Uiteraard zijn wij zelf ook VCA-gecertificeerd.

Is niets u een ongeval waard?
Communiceer dan met video.

Op deze pagina vindt u eerst een verslag van de netwerkbijeenkomst van Young NVVK, Alumni Integrale Veiligheidskundige en Yellotec en een greep uit de veiligheidsfilms die wij al hebben gemaakt.
 
Kroeze Constructie

Een kort fragment uit de veiligheidsfilm die we mochten maken voor Kroeze Constructie.

Kroeze Constructie

Bijeenkomst veiligheids-kundigen 2017

Impressie van de netwerkdag van Young NVVK, Alumni en Yellotec op 10 februari 2017.

Bijeenkomst veiligheids-kundigen 2017

Aviko - Poortfilm

Voor Aviko mogen we de poortfilm produceren voor vijf van hun fabrieken in Nederland, België en Duitsland. Hiernaast een greep uit het soort onderwerpen dat we daar behandelen. Geen audio.

Aviko - Poortfilm

 
E-learning - Veiligheid

Voor een opdrachtgever gelieerd aan VCA hebben we voor een e-learningsysteem tientallen veiligheidsfilms gemaakt

E-learning - Veiligheid

 
Aldi - Ergonomie

Voor Aldi hebben we een film gemaakt over ergonomie op de werkplek voor alle medewerkers in Nederland.

Aldi - Ergonomie

 
Imtech - Sociale veiligheid

Voor het toenmalige Imtech mochten we een reeks krachtige films magen over sociale veiligheid, waarvan hiernaast een fragment.

Imtech - Sociale veiligheid

 
PostNL - code 95

Via Secu Drive Training maken we momenteel trainingsvideo's over veilig rijden voor de chauffeurs van PostNL

PostNL - code 95

bijeenkomst veiligheids-kundigen 2016

Young NVVK, Alumni Integrale Veiligheidskunde en Yellotec Safety Consult hielden 8 april een netwerkbijeenkomst om ideeën uit te wisselen en krachten te bundelen. Dit is een sfeerimpressie van die dag.

bijeenkomst veiligheids-kundigen 2016

Een veiligheidsfilm laten maken is de manier om te communiceren met het personeel. Een veiligheidsvideo kan vaak in één dag gemaakt worden en vervolgens onbeperkt worden ingezet. Dat geldt niet voor veiligheidstraining, die is altijd voor een beperkt groepje mensen en bovendien zeer vluchtig.

Een veiligheidsfilm kan makkelijk verspreid worden onder het personeel en steeds opnieuw geconsumeerd. Video wordt ingezet ter verhoging van de veiligheid voor landelijk opererende organisaties, overheden en kleinere bedrijven.